söndag 28 december 2014

Jul, jul strålande jul (och lite runt omkring)

Vilka underbara dagar vi har haft. Sjukdomar och problem löstes liksom upp och försvann dagen innan julafton och så har det varit sedan dess. Vi har njutit av god mat, härliga släkt, roliga klappar och underbart väder! Har försökt sammanfatta dagarna med detta fotocollage:


God fortsättning!

fredag 12 december 2014

Veckan som gått...

Hej på er!
Hoppas er vecka har varit fin. Här har vi fortfarande sjukstuga med lunginflammation på äldsta dottern och hosta + snuva på oss andra. Ibland är det allt bra att det inte blir som planerat för man får fokus på andra saker då. Igår t ex så gjorde jag och Saga Cakepops. Det har hon velat göra länge men jag har inte tyckt jag har haft den tiden(?!). Jättemysigt och roligt hade vi. Fina blev de också! 

Cake pops a la Lotta&Saga

Dotter nr 2 och hennes klass gjorde ett bejublat luciatåg som de övat på halva terminen! Fantastiskt att se hur även de vildaste barnen skärper sig och känner av stämningen. Underbart. 

Hon i mitten är MIN! 

 Som om det inte var nog nu i december så tänkte vi dra igång en "liten" dränering också. Idag har jag roat mig med att flytta på de stenar mm som är värt att spara. Ser fram emot våren när vi äntligen får göra fint på vår framsida. Lycka!

Getus Kvistus har fått sällskap
av lite sten
Önskar er en underbar tredje advent. Låt julstämningen krypa på er nu!

fredag 5 december 2014

Lite färg i det gråa


Hej på er!

Så var det fredag igen. Veckorna bara rasar på nu och mina tankar är alldeles för spretiga för att det ska bli något ordentligt gjort. Det är svårt att samla ihop sig och sina tankar när det är så mycket som vill ta plats. Det som har haft mest fokus är förstås min dotter. I förrgår var vi på vårdcentralen igen. Det togs prover och vi fick åka på en akutröntgen som visade på lunginflammation. Nu ÄNTLIGEN får hon hjälp. Hon har ju varit sjuk i två veckor nu, mitt stora hjärta. 

Senare på dagen, när jag skulle gå till apoteket för att hämta medicin, såg jag plötsligt nåt som lyste i allt det gråa. När jag kom närmare såg jag vad det var. En ros. Vid vägkanten av en rivningstomt. Underbar växtkraft och njutning för oss!





Ha en riktigt trevlig helg!