söndag 13 juli 2008

Göteborg...

Vi har ju varit i Göteborg och det har varit kanon! Förutom att träffa familjen så hade vi två mål. Gå på Liseberg och att bada i havet. Vi lyckades med båda....helt fantastiskt. Tjejerna tyckte Liseberg var jätteskoj, där var även kusin Alice med. De åkte en hel del faktiskt, Saga är jättemodig! På kvällen var vi på födelsedagsmiddag hemma hos Alice föräldrar, mums.

Dagen efter for vi ner till Åsa och den härliga stranden där. Hopp och lek i vågorna, uppfiskade krabbor och mumsig medhavd lunch....även det en toppendag! Hittills så har semestern varit helt kanon, hoppas på fortsatta härliga dagar. :o)
Vi ska om vädret tillåter, låna syrrans tält och fara till Böda sand snart. Varken Fredrik eller jag är väl några tältälskare men det ska bli mysigt att vara där med barnen. Det finns ju en del att göra där och regnar det så packar vi väl ihop och hittar på nåt annat. En sak vi måste göra innan vi kommer till Böda är iaf att sätta ihop tältet så vi inte står som fån och kliar oss i huvudet medan alla sitter och småfnissar åt oss!

Jisses, vad härligt det är med semester!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!