fredag 12 december 2014

Veckan som gått...

Hej på er!
Hoppas er vecka har varit fin. Här har vi fortfarande sjukstuga med lunginflammation på äldsta dottern och hosta + snuva på oss andra. Ibland är det allt bra att det inte blir som planerat för man får fokus på andra saker då. Igår t ex så gjorde jag och Saga Cakepops. Det har hon velat göra länge men jag har inte tyckt jag har haft den tiden(?!). Jättemysigt och roligt hade vi. Fina blev de också! 

Cake pops a la Lotta&Saga

Dotter nr 2 och hennes klass gjorde ett bejublat luciatåg som de övat på halva terminen! Fantastiskt att se hur även de vildaste barnen skärper sig och känner av stämningen. Underbart. 

Hon i mitten är MIN! 

 Som om det inte var nog nu i december så tänkte vi dra igång en "liten" dränering också. Idag har jag roat mig med att flytta på de stenar mm som är värt att spara. Ser fram emot våren när vi äntligen får göra fint på vår framsida. Lycka!

Getus Kvistus har fått sällskap
av lite sten
Önskar er en underbar tredje advent. Låt julstämningen krypa på er nu!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina kakor! Här är det också sjukstuga - magsjuka. Men tack och lov är det på bättringsvägen. Önskar att man kunde vaccinera sig emot det. Hoppas att ni frisknar till snart!

    Kram
    //Linda

    SvaraRadera
  2. Läckra cakepops! Och vad gullig hon är din luciatärna! Hoppas ni snart är krya allihopa!/Monica

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!