tisdag 5 juni 2012

Snart åker vi!

...och så här kommer vädret att vara enligt yr.no. Ja, JAG klagar inte i allafall. 


Det ska bli så fantastiskt härligt att få åka på semester tillsammans hela familjen. Vi har väntat med utlandsresor tills barnen själva har frågat efter det eftersom vi tror att alla får det roligare då! Så nu ska det badas, plockas snäckor, åkas på utflykter, lekas, badas och badas i en vecka! Förhoppningsvis blir det en eller ett par böcker för föräldrarna också. Och moussaka....och fetaost...och ååååååååååh, vad det ska bli härligt!!


Ha det bäst!


6 kommentarer:

  1. Ha en riktigt bra och härlig semester - det är du värd!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Så härligt, ha det riktigt bra! Och så klokt ni resonerar kring barn och resor, ungefär så tänker vi också. Njut nu! Kram Hanna

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har haft det jättebra på resan. Gissar att ni är tillbaka, eller åtminstone på väg tillbaka hem vid det här laget.

    Kram
    //Linda

    SvaraRadera
  4. Låter härligt med en solsemester; bra tajming dessutom, eftersom vädret här hemma har känts allt annat än somrigt...

    Jag har bara hunnit läsa de första kapitlen av "Cirkeln", men jag får säga att de bådar gott! Ska nog ta med min kaffekopp och sätta mig på verandan och läsa lite grann nu.

    Må så gott!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  5. Halloj, har ni haft-har en bra semester? Här regnar det nu i Norrköping. Vill nog ta det där planet snart, bort, bort, bort ;)

    SvaraRadera
  6. Halloj, har du haft-har en härlig semester? Nu regnar det för fullt här i Norrköping. Vi funderar att ta det där flygplanet snart vi med ;) Ha det bäst, kram

    SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!