lördag 22 september 2012

Ny energi

Aaaah, idag har jag hämtat ny energi i trädgården. Visserligen spöregnar det men det hindrar ju inte att man kan gräva om lite växter, det går ju tom lättare att gräva då ju. Är så glad över mitt miscantusgräs jag köpte på rean, det kommer att bli jättefint ihop med mina andra bladväxter nere i "skogen". Det var inte direkt läge att ta kort idag men ska göra det vid tillfälle. Nu är det snart lunch och sen ska jag nog trotsa regnet lite till och gå till skogen och hämta lite trattisar till middagen ikväll. Vilken lyx att bara kunna ta ett kliv ut i skogen trots att jag bor i ett villaområde!

Hoppas ni andra har en riktigt bra lördag också!

4 kommentarer:

 1. Så härligt det låter! Själv har jag varit och kollat på tändningen av en kolmila och ätit jättegoda kolbullar. Ska kika in i växthuset sedan - har inte varit där sedan jag kom hem, men så mycket trädgårdsarbete blir det nog inte.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, regnet har fullkomligt öst ned i våra hemtrakter. Bra jobbat att trotsa regnet då ;) kram. Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag skulle bara köpa ett kort och posta till vår 18åring. Hittade något för 18 kr som jag köpte till mig också. Rött, ser det ut som på bilden. Berglök. Hoppas på röda Berglökar när snön har smält, just före sommaren, sedan. (Tack förresten "för tipset", jag mådde gott av en time out jag med:)

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!