söndag 2 september 2012

Roligt!

Det var riktigt roligt att sätta igång med de blommande fredagarna igen, bra där Helena! :o)

Jag hade planerat att vara i trädgården i helgen och ta hand om rabatterna men se där fick jag tji. Har fått rejäl snuva och orkar just ingenting för tillfället. Hoppas på snar bättring för den här veckan är fullspikad! Hur har er helg varit?


Ha en skön söndagkväll

3 kommentarer:

 1. Usch och fy för förkylningar! Jag håller tummarna att jag slipper - har verkligen inte tid alls för nåt sådan. Har nämligen en stundande Nepalresa på g.

  Helgen har varit lugn, och jag har försökt att få undan en massa. Tyvärr har det inneburit att jag inte fått till något besök på min kolonilott. Lite trist, får se om jag hinner en sväng efter jobbet i morgon.

  Ha det gott och krya på dig!
  Krm

  SvaraRadera
 2. Trist med förkylning, här har det också varit lite småsnorigt. En hyfsad helg, men bara hyfsad efterlfsom det är fortsatt jobbigt med konflikter på jobbet. Känner mig också trött redan trots att det just varit semester. Ser inget slut på eländet heller. Kan man få snabbspola fram till jullovet och hoppas att det värsta lagt sig då? Kram från Hanna

  SvaraRadera
 3. Jobbigt att vara förkyld! Försöker att hålla förkylning och annat elände borta med hjälp av egna honungen. Brukar fungera hela hösten och vintern. Men framåt vårkanten blir till slut även jag förkyld. Kan dock rekomendera honungste varle kväll. Gärna smaksatt med citron eller pepparmynta. Mums ;) Kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!