onsdag 25 april 2012

Mina älskade ungar

När jag fyllde år i helgen fick jag bland annat detta kort av mina älskade tjejer. Behöver jag säga att mamman tyckte det var den bästa gåvan?




måndag 23 april 2012

Vårtecken vecka 8

Jösses, vad tiden går fort! Nästa vecka är det maj och vår på riktigt. Jag har just insett att jag faktiskt har missat hela april med allt vad det innebär i trädgården. Nu när jag är på benen igen så har jag idag för första gången varit ute och rensat lite ogräs och gödslat lite. Passade också på att ta lite bilder på mina små vårtecken.

Vill du ser fler  vårtecken kan du hälsa på hos Humlebacken!

torsdag 19 april 2012

Jag vaccinerar 95 barn!

Det här inlägget vaccinerar 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är väldigt bra.
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/Asselin

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


tisdag 17 april 2012

Det kom ett paket!

Förra veckan när jag mådde som sämst damp det ner ett paket i brevlådan till mig. Jag visste att jag skulle få någon liten överraskning från Angelica med bloggen Lilla kråkslottet men det här hade jag inte väntat mig. Har ni sett vilka fina örhängen och vilket fint halsband jag har fått??! Angelica, tjejen som jag faktiskt tror kan allt hon provar.

TACK!

måndag 16 april 2012

Äntligen ljusare!

Nu har jag äntligen börjat skönja ljuset i tunneln. Det visade sig att jag inte alls blev bättre av antibiotikan så efter en hel kur med den så har jag nu fått en ny som faktiskt hjälper. Halleluja! Mitt största  orosmoln är nu att jag inte kommer att kunna gräva och fixa i trädgården på ett bra tag men jag får väl göra det jag kan.

Annars är våren på full ingång här. Vi slapp snön som bl a stockholmarna fick i lördags så här har det varit ganska behagligt. Det blir fler och fler knoppar på buskar och blommor och bland björkarna ser man en svag skiftning i grönt. Och på tal om björkarna, hur ska jag göra med mina rosor?? De har redan fått många fina bladrosetter, ska jag klippa bort dom eller ska jag bara "toppa" rosorna i år eftersom jag inte har hunnit med?

Sen är jag faktiskt sur över att jag inte kunde åka på mässan som jag har sett fram emot hela året! Hade ju tom vunnit biljetter till den (också). Riktigt avis är jag på er som kunde vara med på bloggträffarna och allt det andra ! Nåja, så kan det gå.

Ha en underbar måndag!

Kram

söndag 8 april 2012

Glad påsk!

Det borde jag väl i alla fall önska mina läsare även om det kom lite i senaste laget.

Barnen för 5 år sedan
Det var inte så konstigt att jag inte hade någon ork för efter tre besök på vårdcentralen och ett på akuten så visade det sig att jag har en lunginflammation + ett el flera brutna/spruckna revben. Nu har jag äntligen fått rätt medicin och så fort hostan ger med sig så kanske revbenen kan läka också... Lite synd på påsken eftersom vi skulle ha varit i Göteborg och firat påsk + Jossan som fyllde 6 år i fredags. Det får bli nästa helg istället (hoppas jag).