lördag 8 november 2014


Jaha, det var längesen jag kände någon inspiration och ork att vara här men nu har det minsann börjat spira något litet "orkfrö" i mig igen. Hoppas det får gro ordentligt!

När jag gick den vanliga rundan i trädgården förut så tittade jag till mina julrosor jag flyttade i höstas och minsann, var där inte några små knoppar att glädjas åt! Måste säga att just den julrosen har verkligen levererat, jag köpte den till jul för några år sedan och grävde sedan ner den ute till våren. Den är flyttad 2 ggr men kämpar på och har dessutom gett min små plantbebisar också!


Idag är jag tacksam för att

 • det är lördag
 • jag har lust att skriva igen
 • jag får mysa med familjen ikväll

Ha en underbar helg på er, det tänker jag!

3 kommentarer:

 1. Härligt att du är här igen! Hoppas att du får mersmak :D

  Vindruvan är klippt. Något helt otroligt mycket klippt. Misstänker att den kommer att försöka hämnas nästa gång jag går ut till växthuset. Ska nog vänta i några månader så att den hinner lugna ner sig ;)

  Ha en fin kväll!
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, "revenge of the grapes", kan bli en riktig höjdarfilm!! :)

   Radera
 2. Kul att hitta hit. Ny blogg för mig men jag ser att du hållit igång länge. Julrosorna är verkligen tacksamma. Blommar nästan året runt här med uppehåll ett par månader på sommaren. Klippt bort fläckiga blad idag och inspekterat knoppar och blommor.
  Ha det så gott och hoppas lusten håller i sig.
  Anette

  SvaraRadera

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!