måndag 25 maj 2009

Summa summarum

Jag är KASS på att uppdatera bloggen, lika kass som jag är att läsa andras bloggar på helgerna. Nu kommer iaf ett komprimerat uppdateringsförsök.
 
Saga ÄLSKAR simskolan, hon blir mer och mer modig för varje dag. Man blir stolt av att se den lilla, lilla tjejen i den rosablommiga bikinin guppa fram ensam i vattnet hållandes en bräda framför sig. :o) Till Josefines stora förtret så är det hela 2 år kvar till hon får gå i simskola, "men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG VILL OCKSÅ".
 
Det har ju varit långhelg också, en helt underbar sådan om man bortser från att mitt halsonda fick motas tillbaka med Ipren varje dag (ja, SÅ ont hade jag). Grannarnas barnbarn var och hälsade på så Saga har lekt med Emma i stort sett hela dagarna. Jossan har naturligtvis varit med lite också... Det har gett mig och Fredrik stoooort utrymme att fixa både ute och inne. Jag är i stort sett färdig med trädgårdsmåstena, det är lite plantering och småpyssel kvar och Fredrik har fixat med skattkistan och ett annat skåp som det kommer bild på snart. :o) Bilen har även fått sig en grundlig tvätt.

Idag har det varit vanlig arbetsdag + simskola igen. Barnen sover nu och Fredrik är och handlar. Jag har hunnit vattna i växthuset där för övrigt melonerna och pumporna har börjat komma upp äntligen (tjohooo) och nu sitter jag då här. :o)

Ha en fortsatt trevlig kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du vill lämna en hälsning, det är mycket uppskattat!